Dom > Znanja > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Kontaktiraj nas
Blaze Sportswear Co., Ltd
Tel: + 86-769-82633350
Faks: + 86-13316439501
E-mail: francis@blazesportswear.com
Adresa: 4. sprat, br. 8, luyuan puta, Lubian selo, grad Čashan, Dongguan, Guangdong, Kina (kontinentalni)
Majice koje obično koriste tkanine
Jun 13, 2018

1.Polierov pamuk

Pamuk + poliester, odnosi se na mešoviti naziv poliestera i pamučnih mešanih tkanina, uglavnom postoje dvije vrste mešanih i prepletenih praksi klasifikacije, prednost je dobar anti-bore, a ne lako se deformiše; nedostatak je lako piti, plus dvostruko bojenje, tkanina se teže osjeća.

2.100% pamuk

Ovo je najčešće korišćena tkanina majice, koja je ekonomična, iako za razliku od drugih visokokvalitetnih t-shirt tkanina, posle specijalnog procesa, ali 100% pamuka, i dalje održavaju superiorne prirodne karakteristike čistog pamuka, dobru kožu prijaznu , dobra prozračnost vazduha, dobra apsorpcija vlage.

3. pamuk + Lycra (visokokvalitetni spandeks) poznat i kao Lycra pamuk

Sa mogućnošću zavojivanja i sposobnosti oporavka, ovo je elastična pamučna tkanina koja je ispunjena spandeksom tokom procesa tkanja. Ima dobar ručni osjećaj, je blisko prikladan, ima istaknuto tijelo i elastičan je, a posebno je pogodan za nošenje čvrste opreme.

4. Mercerizovani pamuk

Vijčana pređa je izrađena od visokotlačnog prediva. Mercerizirana pamučna tkanina je izrađena od pamuka kao sirovine, a zatim se podvrgava posebnim procedurama obrade kao što su singing, mercerizacija itd., Kako bi se napravilo visokokvalitetno svileno predivo koje je glatko, sjajno i mekano i otporno na bore.

5. Dupli svileni pamuk

Sa svilenim predivima koji su pili i mercerizovani, čiste pamučne dvostruke svilene tkanine su "dvostruki, dvostrani" pamučni proizvodi.


Relevantne industrije znanja

Copyright © Blaze Sportswear Co., Ltd. Sva prava zadržana.